Folkspel för din förening

Folkspel har varorna för att ge din förening extra klirr i kassan. Med riktigt starka produkter garanterar Folkspel att ni alltid kommer ha något att erbjuda som ger extra intäkter till er förening. Det går att välja alla eller enstaka av deras produkter att sälja. För närvarande finns Bingolotto, Bingolotten prenumeration, Bingolotto Julkalender samt Sverigelotten att välja på som alternativ. Hur mycket som ni kommer att tjäna ligger i era händer då det handlar om vilken volym som man säljer. Har ni ett specifikt försäljningsmål rekommenderas ni att gå in på deras hemsida för att där enkelt göra en uträkning på förväntade intäkter i er förening.

Oavsett om ni tänker använda de extra pengarna till en föreningsresa för era medlemmar eller för att köpa in extra material och produkter är de alternativet för er. Allt överskott av er försäljning går oavkortat till er förening, där ni kan använda förtjänsten precis som ni vill. I många år har Folkspel stärkt föreningslivet i Sverige genom sina folkliga och lättsålda produkter. När man ser till deras produkter och fördelaktiga försäljningsvillkor är det lätt att förstå varför de har blivit det självklara valet för så många föreningar i Sverige. Besök deras hemsida nu om ni känner ett brinnande behov av att utöka er klubbkassa.

Folkspel ökar er förtjänst i föreningen

Folkspel stärker föreningslivet

Om ni vill bli medlemmar hos Folkspel och börja sälja deras lotter, börjar ni med att fylla i ett formulär på deras hemsida. Där fyller ni enkelt i era kontaktuppgifter. Efter att er förening sedan blivit godkänd som försäljare skickar de sedan ut lotter till er adress. Ni får i det skedet även era inloggningsuppgifter till hemsidan, där ni enkelt kan hålla koll på era fakturor och redovisa era resurser. När ni har fått lotterna så har ni 30-60 dagar på er att betala fakturan, som för enkelhetens skull kommer med samma paket som lotterna. Provisionen behåller ni, sedan är det bara att upprepa proceduren.

För dig som är intresserad av betting kan vi rekommendera läsning på arankaspuli.se, där du även hittar information om andra typer av spel på nätet.